Pasta med soppstuing og bacon

  • 125 g bacon i terninger
  • 250 g pasta
  • 500 g sopp
  • 1 løk
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss smør
  • 4 fedd hvitløk
  • Litt nøytral matolje
  • 1/2 dl revet parmesanost + ekstra til servering
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss soyasaus (valgfritt)
  • 1 paprika (valgfritt)

Slik gjør du

  1. Kok opp pastavann. I mellomtiden kan du sprøsteke bacon i en tørr stekepanne over middels varme.
  2. Kok pastaen og rens og skjær sopp i skiver, og finhakk løk og hvitløk. Ønsker du mer grønnsaker kan du hakke litt paprika.
  3. Stek soppen og løken i en stor stekepanne i gylne i lettbrunet smør. Tilsett finhakket hvitløk og la det frese litt til under omrøring.
  4. Tilsett fløte og kok til det tykner. Rør inn osten og smak til med salt, pepper og soyasaus. Tilsett paprika om du bruker det.
  5. Hell av vannet på pastaen og bland den kremete soppen sammen med pastaen og baconbiter. Dryss over litt ekstra parmesan ved servering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *