Lahmacun – tyrkisk pizza

2-3 personer

1 ferdig pizzadeig

300-400 g lammekjøttdeig eller lammekjøttboller

1 tomat

1 rødløk eller gul løk

2 fedd hvitløksfedd

1 gulrot (valgfritt)

1 liten spisspaprika (valgfritt)

1 ts malt koriander

2 ts malt spisskummen

1/2 ts chilipulver

Litt nøytral matolje

Sett på ovnen. Finhakk hvitløk og løk og bland med krydder. Stek i en dyp stekepanne med litt matolje til løken er blank. Skjær tomat og evt. gulrot og spisspaprika i små biter. Stek kjøttet med løken til kjøttet er gjennomstekt. Ha så i resten av grønnsakene og stek til tomaten begynner å gå i oppløsning. Fordel utover pizzabunnen. Sett inn midt i ovnen og stek på den temperaturen og til den tiden som står angitt på pakka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *