Kremet indisk panne med kjøttboller

  • 500 g kjøttboller
  • 4 stk nanbrød og/eller ris til 3-4 personer
  • 1 paprika
  • 1 løk
  • 1 gulrot
  • 3 ss tikka masala, paste
  • 3 dl kremfløte
  • 1 dl yoghurt, naturell
  • 10 g koriander, frisk

Med tikka masala paste, kremfløte og yoghurt får du en kremet saus som smaker skikkelig godt med kjøttboller og nanbrød. Bytt gjerne nanbrød med ris eller server med begge deler hvis du ønsker.

Slik gjør du

  1. Sett på ris hvis du skal ha det. Så renses, skrelles og kuttes grønnsakene i små biter. Tilbered nanbrød etter anvisning på pakken.
  2. Finn frem en stor stekepanne og tilsett paste. Fres i noen minutter før du tilsetter grønnsakene og lar dem frese i litt olje til løken er blank. Tilsett så fløte og yoghurt og bland godt. Smak til med salt og pepper.
  3. Ha oppi kjøttbollene i sausen, vend sammen og la trekke under lokk i 10-12 min. Topp det hele med koriander og server med varme nanbrød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *