1,5 dl kjøttkraft (1 dl vann og en buljongterning)
1 ts Worcestershire sauce
1,5 dl rømme, creme fraiche, yoghurt naturell eller gresk yoghurt
1 rød paprika
Fersk persille, oppkuttet (valgfritt)
Slik gjør du
Kok pastaen: Kok opp vann for pastaen og kok pastaen al dente og ha over i et dørslag. Anbefaler å tilsette pastaen samtidig som du har i kjøttbuljongen i steg 4 for optimal timing.
Mens pastavannet varmes opp, brun kjøttdeigen og legg tilside på en ren tallerken e.l .
I den samme stekepanna du stekte kjøttet i, fres løk, sopp og hvitløk til løken er gjennomsiktig.
Visp sammen kjøttbuljong, Worcestershiresaus og tomatpuré og ha denne blandingen i panna sammen med løken og la det putre litt. Ha så i kjøttet og rømmen, og smak til med salt og pepper.
Bon appetit!
Forslag til variasjoner
Tilsett mer grønnsaker. For eksempel brokkoli, paprika eller asparges.
Gi et ekstra kick ved å tilsette litt knuste chiliflak.
Bruk biffstrimler, kylling, svin eller tofu istedenfor kjøttdeig
Bruk ris eller poteter istedenfor pasta.
Serveringsforslag
Grønn salat
Mer grønnsaker, f.eks stekt asparges eller rosenkål.