- 380 gr kyllingfilet
- 50 gr chorizo
- 1 stk paprika
- 3 ss olivenolje
- 1 ts paprikakrydder
- 1 liten løk
- 2 fedd hvitløk
- 3 dl fløte
- 0.5 boks hakkede tomater
- 1 klype salt og pepper
Slik gjør du
Trinn 1
Skjær chorizo i små terninger. Hakk hvitløk og løk. Skjær paprika i mellomstore biter.
Trinn 2
Skjær kylling i store strimler. Varm en gryte og tilsett halvparten av oljen, og fres løk og chorizo under omrøring på medium varme. Tilsett hvitløk og paprika. Krydre med malt paprika, salt og pepper.
Trinn 3
Tilsett hakkede tomater og kok opp. La småputre i 15 min. Tilsett fløte. Kok under lokk mens du steker kylling i en panne.
Trinn 4
Varm en panne og stek kyllingstrimler i resten av oljen i noen minutter til kyllingen har fått litt farge. Ha kyllingen i gryten og la putre på medium varme i 10 minutter.
Trinn 5
Server gjerne med ris eller ovnsbakte poteter.