- 6 poteter
- 4 stk hvitløksfedd
- 2 poser bernaisessaus
- Ca 400 g fiskekaker
- Ca 200 g frosne erter eller amerikansk blanding
- 1 dl revet ost eller mer
Forvarm ovnen til 220 grader. Finhakk hvitløk. Skrell og skjær potetene i 1/2-1 cm tykke skiver. Bruk en stor stekepanne og stek potetskivene knapt møre i litt olje med hvitløken. Sett tilside.
Lag bernaisessausen og trekk av varmen. Skjær fiskekakene på langs så du får flere flate «burgere».
Fordel halvparten av potetene utover i en ildfast form. Strø frosne erter over potetene. Legg halvparten av fiskekakene oppå potetene og ertene og hell over halvparten av bernaisessausen. Gjør det samme en gang til med resten av ingrediensene og avslutt med et lag ost.
Stek i ovnen i 20-30 min.