Hyrdepai

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 pose tacokrydder eller 2 ts malt spisskummen, 1 ts paprikapulver, 1/4 ts kajennepepper og 1 ts hvitløkspulver eller 2 fedd hvitløk
  • 1 pose brokkoliblanding
  • 15 poteter
  • Ca 150 g revet gulost
  • Nøytral matolje til steking

Skrell potetene og skjær i mindre biter. La koke til de er møre, ca 15 min. I mellomtiden bruner du kjøttdeigen i ei stekepanne med litt nøytral matolje og blander inn krydderet. Ha det over i ildfast form/langpanne. Brokkoliblandingen kokes opp og fordeles over kjøttdeigen. Lag potetmos og bre den utover brokkoliblandingen. Strø ost på toppen.

Stekes på 200 grader midt i ovnen i 30 minutter.

2 voksne og et barn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *