Mac and cheese med brokkoli

  • 1 pose brokkolitopper
  • 300 g kjøttpølse
  • 200 g makaroni eller pastaskruer (ukokt)
  • 50 g smør
  • 5 dl helmelk
  • Hvetemel
  • Kjøttbuljong
  • Revet ost

Kok makaronien og brokkolien og skjær pølsene i terninger. Lag hvit ostesaus ved å smelte smør, knuse buljongterningen og vispe inn mel til det får rett konsistens. Så har du i litt og litt melk mens du rører og blander evt inn litt ekstra ost om ønskelig. Hell vannet av brokkolien og pastaen. Bland pølsene, pastaen og brokkolien i en ildfast form og hell den hvite sausen over. Topp med revet ost og stek på 200 grader i 20-30 min til osten har smeltet og er gylden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *