Pasta bolognese med skjulte grønnsaker

Saus:

 • 200 g karbonadedeig
 • 1/2 løk, finhakket
 • 1 dl røde linser
 • 2 dl vann
 • 200 g hakkede tomater
 • 2 fedd hvitløk, finhakket
 • 1 stangselleri, finhakket
 • 1 gulrot, skrelt og finhakket
 • 1 ss tomatpuré
 • Basilikum
 • Oregano

Varm stekepanne med litt olje. Stek grovhakket løk til den blir blank og ha i tomatpuré og krydder. Ha så i karbonadedeig. Når karbonadedeigen er brunet har du i finhakket hvitløk, og så finhakket stangselleri og gulrot. La surre i noen minutter. Så har du i hakkede tomater med linsene og vannet og lar småputre under lokk i ca 15-20 min, til linsene har gått i oppløsning. Jeg lager ofte dobbel porsjon med sausen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *