Kreolsk kyllinggryte

  • 400 g kyllingfilet
  • 3-4 mellomstore gulrøtter
  • 1 bunt vårløk eller 1/2 purreløk
  • 1 paprika
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 ts karrikrydder
  • 1 ts paprikakrydder
  • 2 ts red curry paste
  • 1 boks (400 ml) kokosmelk

Slik gjør du

  1. Sett på ris.
  2. Rens og skrell paprika og gulrøtter og skjær dem i biter. Stek hvitløk, gulrot og paprika i matolje i et par minutter før du har oppi krydderet og lar det frese et par minutter til.
  3. Tilsett så kokosmelk og la det småkoke. Mens gryta putrer skjærer du kylling i terninger og vårløken i skiver. Når gryta har putret i 10 minutter kan du ha oppi kylling og vårløk.
  4. La det putre under kokepunktet noen minutter til kyllingen er klar. Smak til med salt, pepper og evt mer krydder. Server straks!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *