Fisherman’s pie

  • 6 poteter
  • 2 gulrøtter
  • 3 dl helmelk
  • 1 ts dijonsennep
  • 1 løk
  • 400-500 gr torsk, fersk eller tint
  • 200 g frosne erter
  • 100 g gulost
  • 1 ss smør
  • 2 klyper salt
  • 1 klype pepper
  • 1 ss nøytral matolje

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell potetene og gulrøttene, skjær dem i biter og kok dem i usaltet vann til de er møre, ca 15-20 min. Hell av vannet og tilsett melken og smøret. Mos til grov stappe. Rør inn sennep, salt og nykvernet pepper.

Trinn 2

Grovhakk løken og surr i olje på svak varme i ca. 5 minutter. Skjær fisken i biter. Vend løk og erter inn i potetstappen. Bland inn fiskebitene til slutt.

Trinn 3

Ha blandingen over i en smurt ildfast form og topp med revet ost. Stek i ovnen på 200°C i 25–30 minutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *