Wenches fiskegryte

2-3 personer

Ingredienser

  • 400 g fisk (torsk, laks, sei)
  • 1/2 purreløk eller 1/2 pk vårløk
  • 1 rød paprika
  • 2 ss nøytral matolje
  • 1,5 dl fløte
  • 1,5 dl rømme eller crème fraiche
  • 1 ts tørket basilikum
  • 1/2 ts salt
  • 1/4 ts pepper
  • 1 ts karri
  • Saften fra 1/4 sitron eller 1/2 ss sitronsaft

Slik gjør du

  1. Skjær purre i skiver og paprika i små biter og i matolje i en dyp stekepanne eller vid gryte.
  2. Ha i krydder, hvitløk, sitronsaft, fløte og rømme og rør sammen.
  3. Skjær fisken i biter og legg i stekepanna. La trekke under lokk i 15-20 min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *