400 g kyllingfilet, delt i biter
Tilbehør: Naan, ris
Marinade
- 1 ss garam masala
 - 1/2 ss paprikapulver
 - 1/2 ss malt ingefær
 - 1/2 ss hvitløkspulver
 - 1/4 ts salt
 - 78 g (0,75 dl) yoghurt naturell
 - 1 ss nøytral matolje
 
Saus
- 1 hakket løk
 - 2 toppede ts malt ingefær
 - 2 fedd hvitløk
 - 2 toppede ts garam masala
 - 1 ss paprikapulver
 - 1 ts chilipulver
 - 200 g hakket tomat
 - 1,5 dl fløte
 - Salt
 
Slik gjør du
1. Bland ingrediensene til marinaden i en stor bolle i glass eller stål og dekk kyllingbitene med marinaden. La marinere i minst 1 t i kjøleskap.
2. Stek kyllingen på høy varme i litt olje og legg til side.
3. Fres løk i en mellomstor gryte. Tilsett resten av ingrediensene for sausen bortsett fra tomat og fløte. Fres videre i ca 1 min. Ha så i tomat og la småkoke i 5 min. Ha i fløte og kok rolig i 15-20 min. Smak til med salt, ha i kylling og la trekke videre på svak varme i 15 min.