- 400 g naturell/lettsalta torskefilet
- 3-4 mellomstore gulrøtter
- 1 bunt vårløk eller 1/2 purreløk
- 1 paprika
- 4 fedd hvitløk
- 1 ts karrikrydder
- 1 ts paprikakrydder
- 2 ts red curry paste
- 1 boks (400 ml) kokosmelk
Slik gjør du
- Sett på ris.
- Rens og skrell paprika og gulrøtter og skjær dem i biter. Stek hvitløk, gulrot og paprika i matolje i et par minutter før du har oppi krydderet og lar det frese et par minutter til.
- Tilsett så kokosmelk og la det småkoke. Mens gryta putrer skjærer du torsk i terninger og vårløken i skiver. Når gryta har putret i 10 minutter kan du ha oppi torsk og vårløk.
- La det putre under kokepunktet noen minutter til torsken er klar. Smak til med salt, pepper og evt mer krydder. Server straks!