Ovnsgrillet laks med kremet spinat

  • 500 g laksefilet
  • 1 pose spinat (125 g)
  • 1 løk
  • 4 fedd hvitløk
  • Saften fra 1/2 sitron
  • 3 dl crème fraîche
  • 4 dl ris
  • Nøytral matolje til steking
  • Salt og pepper til smaking

Slik gjør du

  1. Tilsett spinaten i stekepanna og la det surre et par minutter. I mellomtiden kan du grovhakke løk og finhakke hvitløk.
  2. Kok risen. Stek laksefilene i ovnen som angitt på pakken. Fres løk blankt i matolje. Tilsett hvitløken og stek litt videre.
  3. Ha i crème fraîche og kok opp.
  4. Smak til med sitron, salt og pepper. Serveres med kokt ris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *