Fiskegrateng med makaroni

  • 400 g fiskefilet, kokt eller rå
  • 5 dl grønnsaker (f.eks purreløk/vårløk, blomkål, brokkoli, gulrot) eller grønnsakblanding
  • 4 dl kokt makaroni (2 dl ukokt)
  • 4 stk egg
  • 5 dl melk
  • 0,25 ts revet muskatnøtt (valgfritt)
  • 1 ts salt
  • pepper
  • 2 ss hvetemel
  • revet ost til topping
  • Poteter som tilbehør

Sett på ovnen på 200 grader. Skrell og kutt evt. grønnsaker og kok makaronien. Legg fisk, makaroni og grønnsaker i en smurt ildfast form. Visp sammen egg, melk, krydder og hvetemel og hell over fisk og grønnsaker i formen. Dryss over revet ost. Stek på nederste rille i varm stekeovn ved 200 ºC i 25-35 min, til eggestanden er stivnet helt igjennom. Brukes rå fisk eller frossen grønnsaksblanding forlenges steketiden med 10-15 min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *