Hvit fisk og pasta med basilikumsaus

2-3 personer

1 boks creme fraiche

1 liten potte fersk basilikum

160 g pastaskruer

4 hvitløksfedd

400 g hvit fisk (f.eks seiblokk, torskeblokk eller filet)

Nøytral matolje

1/2 boks cherrytomater

1/2 pk vårløk

1/2 pk spekeskinke

Kok opp pastaskruer etter anvisning på pakka, men trekk av varmen og hell av vannet 1 min før koketiden så pastaen er litt al dente. Sett tilside.

Finhakk hvitløk, hakk basilikumen og bland begge deler i creme fraichen.

Ta spekeskinke-skivene fra hverandre og kutt opp i mindre biter. Kutt opp fisken i terninger og stek i litt matolje eller margarin sammen med spekeskinka til fisken begynner å flake seg. Trekk av varmen.

Vask cherrytomatene og vårløken, og kutt vårløken i skiver. Sett pastaen tilbake på varmen og hell over basilikumssausen. Bland inn cherrytomater og vårløk og la stå å putre litt så creme fraichen blir varm. Ha fisken oppi pastablandingen og bland lett. Smak til med salt og pepper og server!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *